KıbrısManşet

Atan: Erhan Arıklı gelmiş geçmiş en kötü Bakandır

Katıldığı bir TV programında zamlara yönelik denetimsizliğe dikkat çeken Atan, "Hiçbir tedbir, denetim, önlem yok; devletin ismi var, cismi yok" ifadelerini kullandı


Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamusen) Başkanı Metin Atan, zam uygulamaları karşısındaki denetimsizliğe dikkat çekerek, serbest piyasa anlayışı ve denetimsizliğin memleketin sonunu getirdiğini vurguladı

Atan: Bizim için seçim, vatandaşın geçimidir

Konuk olarak katıldığı TV programında gündeme dair soruları yanıtlayan Metin Atan, Atanmış Başbakan Ünal Üstel‘in söylemlerini değerlendirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Her şey daha güzel olacak denilip, her şeyi seçime endeksleniyor. Bu seçimin olması hiç bir şey ifade etmeyecek. Sistem çöktü ve bu sistemin çöküş nedenleri ortada.

Belki de sandığa katılımın en düşük olduğu seçim olacak. Bu seçim sonunda dengeler değişecek. Bizim için seçim vatandaşın geçimidir”

“Bunun neresi devlet? Devletin ismi var, cismi yok!”

Atan, hayat pahalılığıyla ilgili söylemlerin yanlış ifade edildiğini; Haziran ayının da hayat pahalılığı rakamlarına yansıtılacağını söyledi.

Zam uygulamaları karşısındaki denetimsizliğe dikkat çeken Atan, serbest piyasa anlayışı ve denetimsizliğin memleketin sonunu getirdiğini belirterek “Yükselen kiralara karşı hiçbir tedbir yok, denetim yok, mallar toprağı ile birlikte satılıyor, önlem yok, bunun neresi devlet? Devletin ismi var cismi yok” sözleriyle bu duruma tepki gösterdi.

“Arıklı gelmiş geçmiş en kötü bakandır”

Bayram arifesi uçak ve gemi ulaşımlarında yaşanan pahalılığa dikkat çeken Atan, yeni açılacak havalimanıyla ilgili de sert eleştirilerde bulundu ve şöyle devam etti:

Erhan Arıklı, havalimanı yapılıp gümrük ve polise ait yerin yapılmadığını; unutulduğunu söylüyor. Bu konuyla ilgili siz ne girişimde bulundunuz? Hiçbir şey yokmuş gibi bunu söylüyor, gelmiş geçmiş en kötü Bakandır”











Başa dön tuşu