InstagramKıbrısSürmanşetYaşam

Başkanlardan Yeşil Okullar Projesi’ne destek için fidan bağışı

Yeşil Okullar Projesi’ne destek vermek için harekete geçen belediye başkanları, #sendebirfidanbağışla hastagiyle birbirlerine meydan okuyor

Amcaoğlu 2 bin fidan bağışladı

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu bu amaçla Instagram hesabından #sendebirfidanbağışla hastagiyle yayımladığı videoda, belediye olarak 2 bin fidan bağışında bulunduklarını, ülke için çok yararlı olan bu projeye destek verdiklerini belirtti.

Amcaoğlu, “Girne Belediye Başkanımız Murat Senkul’a, Güzelyurt Belediye Başkanımız Mahmut Özçınar’a ve Lefkoşa Türk Belediye Başkanımız Mehmet Harmancı’ya da meydan okuyarak onları da bu güzel projeye destek vermeye davet ediyorum. Haydi Başkanlar Sıra Sizde” diyerek meydan okudu.

Harmancı da Uluçay’a seslendi

Amcoğlu’nun meydan okumasına ilk çağrı Harmancı’dan geldi. Harmancı da aynı hastagle yayımladığı videsunda; “Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanımız sevgili Hüseyin Amcaoğlu’na çağrısı için teşekkür ediyorum” dedi.

Harmancı, Lefkoşa Türk Belediyesi olarak Yeşil Okullar Projesi’ne destek vererek, bu kapsamda 3 bin fidan bağışında bulunduklarını belirtti ve Mağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’a seslenerek, bu güzel projeye destek vermeye davet etti.

HARMANCI https://www.instagram.com/tv/C6lOvEZra66/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==











Başa dön tuşu